საიტის მენიუ

სოციალური ქსელები

ოთხშაბათი, 26 სექტემბერი 2018
დედაბერო, ჯერი რა გვაქ? - როგორია მთიანი აჭარის სამზარეულო მთის პროდუქტი

დედაბერო, ჯერი რა გვაქ? - როგორია მთიანი აჭარის სამზარეულო

- მე ამის წვენი მიყვარს, ტაიავ, - გამოაცხადა გიამ და…

ყველაფერი დამბალხაჭოს შესახებ - სად და როგორ მზადდება ქართული დელიკატესი მთის პროდუქტი

ყველაფერი დამბალხაჭოს შესახებ - სად და როგორ მზადდება ქართული დელიკატესი

დამბალხაჭო ფშაური ყოფისა და კულტურის განსაკუთრებული ელემენტია. წერილობითი ცნობებით მისი…

25 წლის გიორგი ქარსამაულმა გუდის ყველის დაძველების ტექნოლოგია შექმნა მთის პროდუქტი

25 წლის გიორგი ქარსამაულმა გუდის ყველის დაძველების ტექნოლოგია შექმნა

25 წლის გიორგი ქარსამაულს თუშეთში, სოფელ ვესტომთაში (გომეწრის ხეობა) ცხვრის…

დამბალხაჭო - ტრადიციული ფშაური საკვები ძეგლის სტატუსით მთის პროდუქტი

დამბალხაჭო - ტრადიციული ფშაური საკვები ძეგლის სტატუსით

დამბალხაჭო (დამბალი ხაჭო) - ტრადიციული ფშაური საკვებია. მზადდება კარაქის შედღვების…

18 წლის გიორგი სეხნიაიძე თუშეთში ჩაი „უშაროს“ ამზადებს მთის პროდუქტი

18 წლის გიორგი სეხნიაიძე თუშეთში ჩაი „უშაროს“ ამზადებს

18 წლის გიორგი სეხნიაიძემ თუშეთში შეგროვებული მცენარეებისგან ჩაის წარმოება დაიწყო.…

თუშური ქუმელი – ტრადიციული თუშური საკვები და ყავა მთის პროდუქტი

თუშური ქუმელი – ტრადიციული თუშური საკვები და ყავა

ახმეტის რაიონის სოფელ ზემო ალვანში მცხოვრები ლევან მიქელაძე უკვე 6…

თავში